پایتون (python) یک زبان برنامه نویسی ساده است که از شی گرایی و برنامه نویسی ساختار یافته پشتیبانی می کند. همین ویژگی سادگی و قدرت پایتون باعث شده تا خیلی سریع محبوبیت زیادی بین برنامه نویس ها پیدا کند و حتی خیلی از افرادی که تازه می خواهند زبان برنامه نویسی یاد بگیرند، با این زبان شروع به یادگیری کنند. با استفاده از پایتون می توان به ایجاد وب اپلیکیشن، انیمیشن سازی، برنامه نویسی دسکتاپ و هوش مصنوعی پرداخت. زبان پایتون در سال ۲۰۱۷ میلادی، طبق گزارش سایت Stackoverflow بیشترین محبوبیت و بازدید را نسبت به سایر زبان ها داشته است به عنوان مثال حدود ۵۰۰k سوال در خصوص پایتون در این سایت وجود دارد. این محبوبیت تا حدی است که بسیاری از شرکت های بزرگ چه خارجی مثل گوگل و چه ایرانی مثل کافه بازار از این زبان استفاده می کنند. اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید، که می خواهید به تازگی زبان پایتون را یاد بگیرید، و از مزایای پایتون اطلاعاتی ندارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید و این مقاله را از دست ندهید.
ورود این زبان به میان زبان های برنامه نویسی از سال ۱۹۹۱ میلادی توسط آقای Guido van Rossum صورت گرفت. هدف از ایجاد این زبان برنامه نویسی، این بود که شکاف های موجود در زبان های برنامه نویسی برطرف شود. هدف این بود که با نوشتن اسکریپت هایی از اجرای یک سری کارهای روتین خودداری شود.
سیر تکمیلی پایتون در سال ۲۰۰۰ میلادی اتفاق افتاد و پایتون ۲ ایجاد شد. بزرگ ترین تفاوت پایتون ۲ با نسخه قبلی آن، پشتیبانی از Unicode بود. کد اسکی برای نمایش کاراکتر ها از ۸ بیت استفاده می کند ولی یونیکد از ۱۶ بیت. همین تغییر باعث می شد تا پایتون بتواند از ۶۵.۵۳۶ کاراکتر پشتیبانی کند.
در سال ۲۰۰۸ میلادی نیز پایتون ۳ معرفی شد که تا حدودی توانست مشکلات نسخه ۲ پایتون را حل کند و روش های برنامه نویسی قدیمی را حذف کند. از آن سال تا به امروز شرکت های کامپیوتری دنیا در حال جابجایی از نسخه ۲ پایتون به نسخه ۳ آن هستند.
به خاطر مزایای پایتون، هم اکنون شرکت های بزرگ بسیاری از پایتون به عنوان زبان برنامه نویسی خود استفاده می کنند از جمله این شرکت ها می توان به Pinterest، Instagram، google، Spotify،Dropbox، Netflix و Uber اشاره کرد.
در این بخش قصد داریم چاپ hello world را در زبان یایتون و جاوا با هم مقایسه کنیم. برای نوشتن این عبارت در پایتون به این شکل عمل می کنیم:
(“print (“Hello World
برای نوشتن عبارت hello world در جاوا به این صورت عمل می کنیم:
}public class HelloWorld
} (public static void main(String[] args ;("System.out.println("Hello World
{
{
می بینید که کد نویسی با پایتون چقدر ساده تر و کم حجم تر است که همین امر موجب فراگیری و محبوبیت این زبان میان برنامه نویسان حرفه ای و حتی مبتدی شده است. قبل از شروع برنامه نویسی با پایتون بهتر است حتما هاست پایتون تهیه کنید.
از جمله مهم ترین مزایای پایتون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ما آپتایم وبسایت و تمامی سرویس های شما را در هر شرایطی به صورت 100 درصد تضمین میکنیم!
توشن سرویس دهنده هاست ایرانی با زیرساخت S.O.C جهت کنترل امنیت اطلاعات کاربران
کارشناسان توشن در هر ساعت از شبانه روز آماده خدمت گذاری به مشتریان عزیز می باشند
لطفا پیش از ارسال دیدگاه، چند مورد زیر را مطالعه نمایید:
- دیدگاه خود را به زبان فارسی ارسال نمایید.
- به دیدگاه کاربران دیگر احترام بگذارید، پیامهایی که شامل محتوای توهینآمیز و کلمات نامناسب باشند، تایید نخواهند شد.
- از ارسال لینک سایت های شخصی و ارائه اطلاعات شخصی در متن دیدگاه پرهیز فرمایید.
- موارد مرتبط با بخش پشتیبانی را از طریق مرکز پشتیبانی مطرح فرمایید تا در اسرع وقت بررسی شوند.
بسیار سریع و دقیق در ارائه خدمات پشتیبانی، منظم و مطمئن در پشتیان گیری، توشن از بهترین تجربه های هاستینگی بوده که تا به حال داشتم. همینجا جای تشکر ویژه داره از مدیریت بخش پشتیبانی که کم بهشون زحمت ندادم تو این مدت.
مدیر سایت نمونه کار
من با توشن توسط یکی از دوستان آشنا شدم و چند ماهی هست که از خدمات این مجموعه استفاده میکنم؛ قبلا برای ارسال ایمیل تبلیغاتی با شرکت های دیگه مشکل داشتیم که خدا رو شکر با توشن مشکلمون حل شد.
کاکتوس کامپیوتر
به نظر من توشن و خدمات آن خیلی متفاوت از بسیاری از فعالان این عرصه هست. به نظر من صداقت در ارائه خدمات و هزینه بسیار مناسب و عدم فروش بیش از حد منابع از خصیصه های متمایز این شرکت هست.
مدیر سایت برندستان
خود را درگیر مشکلات هاست و سرور نکنید!
حل این مشکلات را به ما بسپارید و به توسعه سایت و کسب و کار خود بیاندیشید!
مشاوره و فروش: +21 91006996
سوال فنی دارید؟ ارسال تیکت پشتیبانی
دیدگاهتان را بنویسید